ERDEMLİ’DE DANIŞMANLAR MİNİK CİMNASTİKÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE DANIŞMANLAR MİNİK CİMNASTİKÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ


 

Erdemli Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi, Belediye Spor Kompleksinde eğitim gören minik cimnastikçilerle bir araya geldi.

Çocuk Danışma Merkezi, okul ve aile ziyaretleri gerçekleştirerek, sağlıklı iletişim becerileri, motivasyonun arttırılması, toplum içerisinde kendini ifade edebilme gibi konularda hizmet veriyor. Düzenlediği etkinliklerle küçük yaş gruplarının dikkatini çeken Danışma Merkezi, Belediye Spor Kompleksinde eğitim alan çocukları ziyaret ederek, miniklerle sohbet etti. 
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, milletin geleceğinin emanet edildiği çocukların gelişimine katkı sunan danışma merkezi projesinin, ülkede örnek teşkil eden bir çalışma olduğunu kaydetti. Belediyenin sorumluluk alanının, sadece altyapı çalışmalarından ibaret olmadığına dikkat çeken Tollu, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmek adına her alanda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti. Tollu, "İnsanın niteliğini ne kadar arttırabilirsek, bu kenti o kadar geliştirebiliriz. Bu yüzden yetişen nesillerimizi önemsiyor ve onların gelişimine katkı sunabilecek birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Eğitim noktasında attığımız adımlarla, eşitlik anlayışını savunuyoruz. Sanat ve kültür konusunda gerçekleştirdiğimiz aktiviteler ile de çocuklarımızın hem fiziki hem ruhsal dünyalarının gelişimine katkı sunuyoruz. Bizler müreffeh bir ülke inşa ediyorsak, bu inşaatın temelini oluşturanların çocuklarımız olduğunu unutmamalıyız" dedi. (iha)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA