7’DEN 70’E HERKES İÇİN HERYERDE SPOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

7’DEN 70’E HERKES İÇİN HERYERDE SPOR!


 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü "7’den 70’e Herkes İçin Heryerde Spor" sloganı ile Tesislerde ve Okullarda branş sayısını arttırarak herkese spor yaptırıyor.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Spor Merkezleri çatısında tesislerde devam eden spor kurslarına yenilerini ekleyip, okullarda eğitim gören öğrencilerin spor ihtiyacını gidermek, Türk sporuna yetenekli olan sporcuları tespit ederek kazandırmak amacı ile de farklı branşlarda açtığı kurslarla kısa sürede 7'den 70'e herkese spor yaptırıyor.

Özellikle 2013 Yılında yapılan Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapmasından sonra "Spor Kenti" kimliğine kavuşan Mersin, kente yapılan spor yatırımları sayesinde bir birinden eşsiz tesisleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çocukların, gençlerin, yetişkinlerin ve Engelli bireylerin sağlıklı bir biçimde spor yapabilmeleri için seferber olmuş durumda.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tesislerinde İl Spor Merkezleri çatısında verilen Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bocce, Boks, Cimnastik, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Step Aerobik, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşları ile Okullarda verilen Bedensel ve Görme Engeliler için Fiziksel aktivitelerin yanı sıra Basketbol, Güreş, Halk Oyunları, Hentbol, Judo, Okçuluk ve Taekwondo branşlarında deneyimli Antrenörler eşliğinde sportif eğitimler veriliyor.

Spor Tesisleri'nde vatandaşlar için açılan spor branşları çocuklar, gençler  ve yetişkinlere hitap etmesi ile beğeni topluyor. Kurslar haricinde tesisi dışarıdan kullanan vatandaşlar Spor tesislerinden faydalanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA