ADAYLAR BİR ARAYA GELDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ADAYLAR BİR ARAYA GELDİ!


 

Mersin’de bir ilki gerçekleştirerek bir araya gelen Büyükşehir Belediyesinin 3 başkan adayı projelerini ve hedeflerini anlattı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayları, Toros Üniversitesi Kentleşme ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (KEYAM) düzenlediği toplantıda bir araya gelerek projelerini anlattı. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Ahmet Özer’in yaptığı toplantıda Demokrat Parti (DP) adayı Ayfer Yılmaz, CHP adayı Vahap Seçer ve Cumhur İttifakı adayı Hamit Tuna kendisini ifade etme şansı buldu. Toros Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya sivil toplum kuruluşu temsilcileri, milletvekilleri, partililer ve çok sayıda öğrenci katıldı.

YILMAZ: “KATMA DEĞERİ YÜKSEK ÜRÜNLER YETİŞTİRECEĞİZ”
Toplantıda ile olarak sahneye DP adayı Ayfer Yılmaz çıktı. Konuşmasının büyük çoğunluğunu ekonomiye ayıran Yılmaz, katma değeri yüksek ürünlere önem vereceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın aday olamamasına da değinene DP adayı Yılmaz, “Demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz” dedi.

SEÇER: “CUMHURBAŞKANI KEK VERİYOR, BİZ DE PASTA VERECEĞİZ”
Demokrat Parti adayı Ayfer Yılmaz’ın ardından kürsüye CHP adayı Vahsap Seçer çıktı. Mersin’in tarımsal, doğal, kültürel zenginliklerini kullanacaklarını dile getiren Seçer, “Cumhurbaşkanı Erdoğan kek veriyorsa biz de pasta vereceğiz” diye konuştu. Salondan bolca alkış alan Seçer, yoksullar için mahalle mutfakları kuraklarını söyledi.

TUNA: “YANINIZDAKİ KİŞİYİ DOĞRU SEÇMELİSİNİZ”
Buluşmada sahneye son olarak Cumhur İttifakı adayı Hamit Tuna çıktı. Konuşmasına, Başkan Kocamaz’ın aday olamamasının ardından kendisine yönelik eleştirilere cevap vererek başlayan Tuna, “Yanınızdaki kişiyi doğru seçmelisiniz” diye konuştu. Konuşmasında Cumhur İttifakı adayı olduğunu vurgulayan Tuna,  “İktidarın desteği ile projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından soru cevap kısmına geçildi. Salonda bulunan öğrenciler, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri adaylara soru sordu.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA