SÜPER AMATÖR’DA PLAY - OFF HEYECANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER AMATÖR’DA PLAY - OFF HEYECANI


 

Normal sezonun tamamlandığı Süper Amatör Lig’de Play - Off mücadeleleri hafta sonu başlıyor.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Lig'de 28 hafta süren kısasıya mücadele sona erdi. 15 takımın yer aldığı ligde Meskispor şampiyon olurken, Anamur Muzspor, Mersin Ormanspor, Kuvayi Milliyespor ve Tarsus Yıldırımspor küme düştü. Üst sıralarda yer alan 5 takım Toroslar Belediyespor, İdman Yurdu 1925, Erdemli Belediyespor, Mersin İdman Yurdu ve Tarsus Belediyespor Play - Off'a kaldı.

Mersin Amatör Süper Kulüpleri Federasyonu'nda gerçekleşen kura çekimine Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ile kulüp temsilcileri katıldı. Başkan Hamit Tuna, Toroslar Belediyespor adına kurayı çeken isim oldu.

Gerçekleşen kura çekiminde,  İdman Yurdu - 1925 Toroslar Belediyespor, ile Tarsus Belediyespor - Erdemli Belediyespor ile eşleşirken, Mersin İdman Yurdu ilk haftayı Bay olarak geçirecek.

Play - Off'ları 1. sırada tamamlayan takım ise BAL'dan gelen takımla baraj maçı oynayacak. Tek maç usulü oynanacak olan karşılaşmanın ardından sahadan galip ayrılan takım BAL'da Mersini temsil edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA