MECLİS SIRALARI BOŞ KALDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MECLİS SIRALARI BOŞ KALDI!


 

Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 11 belediye başkanının ve birçok meclis üyesinin katılmaması nedeniyle koltuklar boş kaldı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı’nın 1. Birleşimi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan başkanlığında gerçekleştirildi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda idare tekliflerine ait 14, komisyon raporlarına ait 4 ve gündem 2 dışı olmak üzere toplam 20 madde görüşüldü. Kent için önemli kararların alındığı meclis toplantısına 13 belediye başkanından sadece 2’si katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da katılmadığı meclis toplantısına, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Akdeniz Belediyesine kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz katılmadı. Meclis toplantısına yalnızca Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı katıldı. Belediye başkanlarının yanı sıra meclis üyelerinin bir çoğunun da gelmemesi nedeniyle meclis sıraları boş kaldı.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA