TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEHLİKE ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI


 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta kötü günler yaşayan Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda oynadığı maçta Bandırmaspor’a da 1-0 mağlup oldu.

ALİ ŞANLI

İkinci yarının başlaması ile sürekli puan kaybı yaşayan Sarı Lacivertli ekip bir deplasmandan daha puansız döndü. Kötü gidişi durduramayan Tarsus temsilcisi puan kayıpları yaşamaya devam ederse tehlikeli bölgeye yerleşme durumu oluşacak. Ligin son haftalarına girilirken korkulu rüya görmek istemeyen ve üst sıralarda yer bulmak isteyen iki takım arasında oynanan maça ev sahibi Bandırmaspor hızlı başladı. Ev sahibi ekip 9. dakikada Cihan Özkaymak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibinin üstünlüğü ile kapandı.  Oyunun ikinci yarısında Tarsus, karşı kalede beraberlik golü arasa da skor tabelasını değiştiremedi. Bandırma, ilk yarıda bulduğu tek golle maçı 1-0 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. Tarsus’un galibiyet hasreti ise 10 maça çıktı.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA