VE LİG BİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VE LİG BİTTİ


 

Süper Amatör ligde son hafta oynanan maçların ardından normal sezon sona erdi.

ALİ ŞANLI

Ligde şampiyon olan Meskispor Tarsus Belediyespor ile oynadığı maçın ardından şampiyonluk kupasını aldı. Lig ikincisi Toroslar Belediyespor son haftayı BAY geçirdiği için maç oynamadan sezona veda etti. Play-Off ları garantileyen Mersin İdman Yurdu lige veda eden Tarsus Yıldırımspor’a gol yağdırarak normal sezona noktayı koydu.

KUPASINI ALDI

İlk yarıyı lider Toroslar Belediyespor’un 9 puan gerisinde kapatmasına rağmen şampiyonluğa ulaşan Meskispor ligin son maçında Tarsus temsilcisi ile karşılaştı. Mersin satında oynanan maçta karşılıklı atılan 1’er golle maç 1-1 berabere bitti. Şampiyonluğun vermiş olduğu rahatlıkla maça çıkan Mavi Beyazlı ekip sezonu 1 puan ile kapattı.

Maçın ardından şampiyonluk kupasını alan Meskispor seneye Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazandı. Şampiyon Meskispor ile 1-1 berabere kalan Tarsus Belediyespor ise şansını Play-Off larda deneyecek. Hafta sonu başlayacak olan Play-Off lara normal sezon da topladığı puanların yarısı ile başlayacak. Tarsus Belediyespor Play-Off lara 25 puanla girecek.

TESELLİ ARAYACAK

Lige fırtına gibi giren Toroslar Belediyespor sezon içinde en yakın takipçisine 11 puan fark atarak şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilmişti. İlk yarıyı ise ligde ikinci konumda olan Meskispor’un 9 puan önünde bitirerek ikinci yarıya avantajlı girerek şampiyonluk umutlarını korumuştu. Ancak ikinci yarıya kötü giriş yapan Yeşil Beyazlı ekip arka arkaya puan kayıpları yaşayınca şampiyonluktan oldu.

Ligin son haftasını BAY olarak geçiren Toroslar Belediyespor artık gözünü Play-Off maçlarına çevirdi. Play-Off maçlarına lider başlayacak olan Toroslar ekibi 33 puanla en yakın takipçisinin 4 puan önünde başlayacak.

MİY’İN İŞİ ZOR

Normal sezonu 5’nci bitiren Mersin İdman Yurdu ligin son haftasında lige erken veda eden Tarsus temsilcisi Tarsus Yıldırımspor ile karşı karşıya geldi. 6-0 kazanarak bol golle lige veda eden Kırmızı Şeytanların işi Play-Off larda çok zor görünüyor. 5 takımın mücadele edeceği Play-Off larda liderin 8 puan gerisinde başlayacak.

İDDALI BAŞLAYACAK

Normal sezonda umduğunu bulamayan ligin yeni ekiplerinden İdman Yurdu 1925 sezona galibiyetle veda etti. 6-1 gibi bol golü bir galibiyetle noktayı koydu. Mersin Ormanspor’u 6-1’lik skorla geçen Kırmızı Lacivertli ekip Play-Off larda kadrosu ile rakiplerinden 1 adım önde olacak. Güçlü bir ekibe sahip olan İdman Yurdu 1925 Toroslar Belediyespor’un 29 puanı bulunuyor.

ERDEMLİ İDDİALI

Ligi 4’ncü sırada tamamlayan Erdemli Belediyespor sezona kendi sahasında veda etti. Akdeniz Belediyespor’u konuk eden Erdemli ekibi karşılaşmayı 1-0 kazanarak sezona 3 puan ile kapattı. Play-Off’un iddialı ekiplerinden olan Erdemli temsilcisi lige 3’ncü sırada başlayacak. 29 puanı bulunan Erdemli Belediyespor Play-Off ların en iddialı ekiplerin başında geliyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA