FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ 3. AVRUPA TURUNA ÇIKIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ 3. AVRUPA TURUNA ÇIKIYOR


 

Mersin Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesi öğrencileri, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) ve Avrupa Uzay Üssü (ESA) ziyaretleri için Avrupa’ya gidiyor.

Gezi hakkında bilgi veren Okul Müdürü İmran Bağdemir, yönetici, öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Mersin Valiliği'nin onayı ile CERN ve ESA içerikli eğitim gezisinin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceklerini söyledi. İsviçre, Fransa, Belçika ve Hollanda'nın da içinde bulunduğu gezi programının 16 Mart'ta başlayacağını kaydeden Bağdemir, "Bir dünya lisesi olmanın bilinci ve sorumluluğu içerisinde, geleceğin bilim insanı olacak olan öğrencilerimize vizyon ve misyonlarına yaraşır ve yakışır bir biçimde dünyayı tanıtmak ana gayemizdir. Gençliğimizi, ülkesine ve milletine hizmet etmeyi her şeyin üzerinde tutacak bir ruhla, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma azmi ve kararlılığımızdan hiçbir zaman ödün vermemekte kararlıyız. Ana gündemimiz budur. Bu yolda sloganımız ise her zaman 'çalışmak önceliğimiz, başarmak geleneğimizdir' anlayışıdır" dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA