BAŞKAN TUNA, SİLİFKE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TUNA, SİLİFKE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI


 

31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala kentin dört bir yanında hemşehrileriyle buluşan Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın Silifke ziyareti, sevgi seline dönüştü.

Haber Merkezi

31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala kentin dört bir yanında hemşehrileriyle buluşan Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın Silifke ziyareti, sevgi seline dönüştü.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ve Cumhur İttifakı MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan ile birlikte Silifke İlçesi’ndeki Kabasakallı girişinde coşkuyla karşılanan Başkan Hamit Tuna, Konvoy eşliğinde şehir turu atarak, hemşehrilerini selamladı.

Başkan Hamit Tuna, Silifke Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaf ziyaretlerinin ardından Göksu Mahallesi’ndeki Seçim ofisinin önünde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Silifke Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da halka tanıtıldığı toplantı, yoğun kalabalığın katılımıyla coşkuya dönüştü.

Toplantı alanına havai fişek gösterileri eşliğinde gelen Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, kentin dört bir yanında gerçekleştirdikleri ziyaretlerinde Mersinlilerin desteğini arkalarında hissettiklerini ve bu sevginin çalışmalarını daha güçlendirdiğini söyledi. Başkan Hamit Tuna, Silifkeli hemşehrilerine de teşekkür ederek; “Buradan görüyoruz ki Silifke İlçemiz Cumhur İttifakında hazır” dedi.

Başkan Tuna; “Biz vizyon olarak, olduğumuz yeri çizip yeni ufukları yeni hedefleri kendimize ütopya olarak kabul edip ona koşan bir anlayışa sahibiz. Dinamik bir yapımız var.24 yıllık siyasi,15 yıllık belediyecilik tecrübemiz var. Millet ortalaması hayatımızla kibire asla bürünmeyiz. Sırça köşklerden belediyecilik asla yapmadık ve yapmayız da.İlçe belediyelerin imkanını sol elin gücüne benzetirim. Hem ekonomik hem yasal anlamda yüzde 30 yetkiye sahiptir. Bir de güçlü kol var. Sağ kol Büyükşehir. Yüzde 70 ekonomi ve yüzde 70 yasaların olduğu yer. Silifke’de inşallah Mücahit Aktan, Büyükşehirde şahsım Hamit Tuna’ya iki elinizi de verin, belediyecilik nasıl yapılır sizlere gösterelim. Her şey de mütevaziyiz ama projecilik konusunda asla değiliz. Kıt imkanlarla Toroslar’da neler yaptığımızı biliyorsunuz. Bu dönemde Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyız. Arkamızda sayın Bakanımız Lütfi Elvan var. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı oldu kendisi. Biz proje hazırlayacağız ve Sayın Elvan’a sunacağız. İşimizin bürokrasi kısmındaki hızlanmasını ve dinamik yapıya kavuşmasını sağlayacağız. Kim kazanacak Silifke ve Mersin kazanacak. Uluslararası hava alanımız bitiyor. Liman ve demir yolu var. Otoban var ve inşallah Taşucu’na kadar gelecek. Ulaşımın bütün unsurlarının iç içe girdiği bir şehir. Bu şehri,  doğru planlayıp, büyük düşünüp güçlü Mersin özelliğine kavuşturabiliriz. Bunun alt tabanı da plandır. Tecrübemiz, bilgi birikimimiz, 13 İlçemizde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarımız, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte bir ekip olacağız. Ben yaptım olduğu mantığı ile değil birlikte yapma anlayışını ortak akılla ortaya koymak suretiyle Sayın Lütfi Elvan’ın himayelerinde bu kenti metropol bir kent yapacağız. İnşallah hep birlikte Cumhur İttifakı ile 13 İlçe Belediyemizi ve Büyükşehir’i zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA