ŞEVVAL SAM SEVENLERİYLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEVVAL SAM SEVENLERİYLE BULUŞTU


 

Şarkıcı, oyuncu beste ve söz yazarı, özellikle seslendirdiği Karadeniz Türküleri ile milyonların gönlüne taht kuran Şevval Sam şarkılarını bu kez Mersinli kadınlar için söyledi.

Haber Merkezi

Şarkıcı, oyuncu beste ve söz yazarı, özellikle seslendirdiği Karadeniz Türküleri ile milyonların gönlüne taht kuran Şevval Sam şarkılarını bu kez Mersinli kadınlar için söyledi.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen konsere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, eşi Hatice Kocamaz ile birlikte katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Şevval Sam birbirinden güzel parçaları ile 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konuşmaların ardından Başkan Kocamaz ve eşi Hatice Kocamaz Şevval Sam’a hediye takdim etti. Sam’a çiçeği Başkan Kocamaz’ın eşi Hatice Kocamaz takdim ederken, Başkan Kocamaz Mersin’in üzüm yaprakları ile özel yapılan bir vazo hediye etti.

Usta sanatçı konserde Türk Sanat Müziğinden, Türk Halk Müziğine, Karadeniz türkülerinden roman havalarına kadar bir çok eser seslendirdi.

Güçlü repertuarı, sempatik ve neşeli tavırları ile Mersinlilerin gönlüne taht kuran Sam,  hareketli parçalarla hayranlarını coşturdu. Sam, Silifke Yöresi’ne ait ‘Silifke’nin Yoğurdu’ oyun havasında kaşıkla dans ederken, Roman havalarında sahneye çıkan dans ekibi ise oldukça güzel bir dans gösterisine imza attı.

Hayranları Sam’ın şarkılarına bulundukları yerden eşlik ederken, Şevval Sam kendisine kaktüs armağan eden minik hayranını sahneye davet ederek, Manastır türküsünü birlikte seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sam, Mersinlilere uzun süre unutamayacakları keyifli bir gece yaşattı. Bazı hayranları o anları cep telefonlarıyla görüntüleyip, ölümsüzleştirdi.

Sam konserini Türkiye’nin en önemli kadın seslerinden olan annesi Leman Sam’ın ‘Bana Esmeyi Anlat’ şarkısı ile sonlandırdı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA