HAMZA YERLİKAYA MERSİN’DE GENÇLERLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAMZA YERLİKAYA MERSİN’DE GENÇLERLE BULUŞTU


 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, Mersin’de Gençlerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, Mersin'de Gençlerle buluştu.

Yerlikaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çalışmalarını yerinde tespit etmek amacı ile Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Spor Tesisleri, Gençlik Merkezleri ile KYK Yurtlarında incelemeler ve ziyaretlerde bulundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu da ziyaret eden Yerlikaya, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valilik ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ile birlikte Olimpik Cimnastik Salonu, Servet Tazegül Spor Salonu, Mersin Gençlik Merkezi, Yenişehir Erkek ve Kırkkaşık Kız Yurtlarında gençlerle buluşarak yapılan çalışmalarını yerinde inceledi.

Olimpik Cimnastik Salonumuzda Antrenman yapan sporcularla yakından ilgilenen ve antrenmanlarını izleyen Yerlikaya,  Bakü ve Doha da yapılacak olan Dünya Kupası Hazırlıklarını Mersin'de sürdüren Artistik Cimnastik Erkek Milli Takım kampında bulunan Milli sporcuları da ziyaret ederek başarılar diledi. Milli Sporcularla sohbet eden Asrın Güreşçisi, hazırlıklarını sürdürdükleri Dünya Kupalarından madalya sözü aldı.

Olimpik Cimnastik Salonu incelemelerin ardından 7 Bin 500 Seyirci kapasiteli Servet Tazegül Spor Salonuna geçen Yerlikaya, Gençlik Merkezinde eğitim alan gençlerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yerlikeye daha sonra Yenişehir Erkek ve Kırkkaşık Kız Yurtlarında öğrencilerle bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günülerini kutlayıp istek ve taleplerini dinledi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA