ATEŞLE OYNUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ATEŞLE OYNUYOR


 

Ligin bitimine 9 hafta kala Tarsus İdman Yurdu’nda kötü gidiş durdurulamıyor. Fethiyespor ile 1-1 berabere kalan Sarı –Laciveretliler seri galibiyetler alamaz ise tehlikeli bölgeye girecek.

ALİ ŞANLI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarı başından bu yana kötü sonuçlar alan Tarsus İdman Yurdu, ligde alt sıralardan kurtulma çabası veren Fethiyespor ile 1-1 berabere kaldı. Rakibi karşısında önce yenik duruma düşen ve sonra beraberlik golünü bulan Tarsus, oynadığı futbolla ligin son haftaları yaklaşırken umut vermedi. 
Ligin bitimine 9 hafta kala seri galibiyetler alamaz ise tehlikeli bölgeye girecek olan Sarı Lacivertli ekip, şampiyonluk parolası ile başladığı lige düşme korkusunu yakından hissedecek.
 
MAÇIN ÖYKÜSÜ
Her iki takımında kontrollü başladığı maçın ilk bölümünde net gol pozisyonu yaşanmadı.
Karşılaşmanın 21. dakikasında gelişen Fethiyespor atağında Abdullah Topkara’nın orta-şut karışımı vuruşu üst direğe çarparak dışarı çıktı.
25. dakikada bu kez Tarsus gole yaklaştı. Ceza sahası içerisine giren Yılmaz Can Taşkıran’ın sol çaprazdan sert vuruşunu yerinde müdahalesiyle kaleci Übeydi Adıyaman uzaklaştırdı.
40. dakikada Fethiyespor’un golü geldi. Kornerden Tarsus ceza sahasına yapılan ortada defans oyuncularının uzaklaştırmak istediği top ceza sahası ön çizgisi üzerinde bulunan Sefa Aksoy’a geldi. Topa yükselip diziyle vuran Sefa’nın topu aşırtma şekilde kaleci Barış’ın üzerinden geçerek filelerle buluştu… 1-0
İlk yarı Fethiyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile kapandı.
Mücadelenin ikinci yarısına ev sahibi Tarsus daha etkili başladı. Yılmaz Can Taşkıran ve Samet Eker’le gole yaklaşan Tarsus, beraberlik golünü 57. dakikada buldu. Bu dakikada taç çizgisine yakın noktadan gelen topla Fethiyespor ceza sahasına giren Emir Can Sayar, şık bir vuruşla topu köşeden ağlara bırakarak skor tabelasını eşitledi 1-1. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca, karşılaşma bu skorla sona erdi. Tarsus İdman Yurdu 25’nci haftada 30 puan toplayarak tehlikeli bölgenin hemen üzerinde yer aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA