YILDIZ KIZLAR HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YILDIZ KIZLAR HÜNERLERİNİ SERGİLİYOR


 

Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Grup Eleme Müsabakaları, Bozyazı’nın ev sahipliğinde başladı. 12 ilden 12 takım katıldığı, 7-10 Mart tarihleri arasında yapılacak müsabakalarda kazanan takım Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Grup eleme müsabakaları Bozyazı Şehit Murat Namdar Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştiriliyor. Müsabakaların açılış seremonisine Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dr. Ahmet Hakan Acı da katıldı.

Seremonide daha sonra Kaymakam Taşdan ve Başkan Yardımcısı Atılkan, takım kaptanlarına Bozyazı Belediyesi tarafından müsabakaların anısına yaptırılan plaketleri verdi.

Çekilen kuraların ardından Mersin Pirireis Ortaokulu ile Hatay Namık Kemal Ortaokulu karşılaşması ile Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Grup Eleme maçları başladı. Müsabakalarda Mersin, Hatay, Niğde, Ankara, İstanbul, Karaman, Aksaray, Nevşehir, Konya, Kayseri, Antalya ve Muğla’dan 12 ortaokulun kız voleybol takımları mücadele edecek. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA