PERİLERDE ZORLU VİRAJ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERDE ZORLU VİRAJ


 

7 gün içinde 2 Avrupa maçı birde Mersin BŞB derbisine çıkacak olan Çukurova’da hedef 3’te 3 yaparak zorlu virajı en iyi şekilde tamamlamak.

ALİ ŞANLI

Bu sezon gösterdiği başarılı performansı ile hem Türkiye’de hem de Avrupa’da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çukurova Basketbol Kulübü zorlu bir viraja giriyor. 7 günde çok önemli maçlara çıkacak olan Çukurovalı Perilerde hedef 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmek. 
Belki de sezonun en kritik haftasını oynayacak olan Çukurova Basketbol Kulübü ilk olarak bugün İtalya deplasmanında EuroCup Çeyrek Final ilk maçında Familia Schio ile karşılaşacak. Ardında 10 Mart Pazar günü Mersin Büyükşehir Belediyespor ile derbi mücadelesine çıkacak olan Periler ardından 14 Mart’ta bu kez de kendi evinde İtalyan temsilcisini konuk edecek. 
Şimdiye kadar oynadığı maçlardan sadece tek mağlubiyet alan ve Türkiye Kupası’ndan elenmesine neden olan maç dışında mağlubiyeti bulunmayan Çukurova’da hedef bugün oynanacak maçı da kazanarak Avrupa’da namağlup serisini devam ettirebilmek. İtalya’da Palasport Livio Romare Salonu’nda oynanacak maç 22:30’da başlayacak. 

HEDEF 2 KULVARDA DA ŞAMPİYONLUK
Geçtiğimiz haftalarda gazetemize açıklamalarda bulunan Ceyhun Yıldızoğlu röportajında bu sezonki hedeflerinin 3 kulvarda da şampiyonluk olduğunu belirtmişti. Geçen hafta Botaş’a mağlup olarak Türkiye Kupası’na veda eden Çukurova’da artık yeni hedef hem Bilyoner.com Kadınlar Ligi’nden hem de EuroCup Women’de şampiyonluk yaşayarak tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa serüveninde kupayı kaldırabilmek. 

"ASLA PES ETME"

Çukurva Basketbol Kulübü, dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Sanatçı Sia’nın seslendirdiği ve Türkçe’de “Asla Pes Etme” anlamına “Never Give Up” şarkısını paylaşan Çukurova Basketbol Kulübü’nün bu paylaşımı ile oyuncularına destek verdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA