O ATIKLAR GÜNDEME GELDİ Mİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O ATIKLAR GÜNDEME GELDİ Mİ?


 

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Soda Sanayi Fabrika Müdürü Barış Can ve Kromsan Fabrika Müdürü Mehmet Güler ile bir araya geldi.

Haber Merkezi

Yıllardır Mersin’in başına bela olan Kromsan’a ait 1,5 ton kanserojen etkili atıkların akıbeti belirsizliğini korurken fabrika yetkilileri Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında MTSO’nun yeni yönetimine gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde söz konusu atıkların akıbeti ile ilgili ne gibi bir tavır takınacağı merak konusu olmuştu. Geçen 6 aylık sürede söz konusu atıklarla ilgili herhangi bir adım atılmazken, Soda Sanayi’nden MTSO Başkanı Kızıltan’a ikinci ziyaret gerçekleşti. 
Soda Sanayi Fabrika Müdürü Barış Can ve Kromsan Fabrika Müdürü Mehmet Güler’i ağırlayan MTSO Başkanı Kızıltan’ın, Kromsan’a ait 1,5 ton kanserojen etkili atıkların akıbetini sorup sormadığı merak konusu oldu. 
Odadan yapılan açıklamada ise; Başkan Kızıltan’ın çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA