HDP ADAYLARINI TANITTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HDP ADAYLARINI TANITTI


 

HDP Mersin İl Örgütü, kayyum atanan Akdeniz Belediyesi’ne aday olarak gösterilen eşbaşkan adaylarını ilçe binası önünde yaptıkları etkinlikle halka tanıttı.

Haber Merkezi

HDP Akdeniz İlçe binası önünde düzenlenen ve mitinge dönüşen etkinliğe, Eşbaşkan adayları Reşat Aşan ve Emine Şilan Yüksekkaya, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra yurttaşlar katıldı.

“DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ”

 Adaylığı reddedilen Aleddin Erdoğan da, hukuksuz bir şekilde önlerine hukuk barikatı konularak, 1999’da ki yerel seçimlerde olduğu gibi iradesinin gasp edildiğini vurguladı. Erdoğan, “Sanıyorlar ki bu halk çaresiz alın işte benim yerime şuanda yeni eşbaşkanlarım var. işte Şilan işte Reşat. Bizim tek istediğimiz barış ve özgürlüktü. Bize hukuksal problemler çıkararak diz çöktürmeye çalışanlara Seyit Rıza’nın sözüyle cevap vermek istiyorum. Biz diz çökmeyeceğiz boyun eğmeyeceğiz” dedi.

“KAPATILAN KURUMLARIMIZI TEKRARDAN AÇACAĞIZ”

 Akdeniz Belediye Eşbaşkan adayı Emine Şilan Yüksekkaya da, kayyum atanan belediyelerindeki tüm kapatılan kurumları belediyeleri aldıktan sonra tekrardan açacaklarını belirtti. Yüksekkaya, belediyeyi alacaklarının sözünü vererek konuşmasını sonlandırdı.

“HALKÇI BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİNİ GÖSTERECEĞİZ”

 Bir diğer aday Reşat Aşan ise, Erdoğan’ın adaylığının düşürülmesini kınayarak kutsal gördükleri halk mücadelesini kaldıkları yerden devam edeceklerini dile getirdi. Aşan, şunları söyledi: “Partimizi engellemeye çalışan tüm engeller bizi mücadelemizden alıkoyamayacak. Aslında bu kararların bizim mücadelemizi yükselteceklerini bilmiyorlar. Bu antidemokratik zihniyet dünyada hayranlık uyandıran mücadelemizi asla engellemeyecek. Bizler 31 Mart yerel seçimlerinde Akdeniz Belediyemizi geri alarak Akdeniz’de tekçi, baskıcı ve kutuplaştırıcı zihniyete karşı birlikte karar almayı, birlikte yönetmeyi sağlayarak halkçı bir belediyecilik örneğini göstereceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA