İLK MAĞLUBİYET PAHALIYA PATLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK MAĞLUBİYET PAHALIYA PATLADI!


 

Bu sezon oynadığı tüm resmi maçlardan galibiyetle ayrılan Çukurova Basketbol, Türkiye Kupası Yarı Final maçında Botaş’a 66-63 mağlup olarak kupaya veda etti.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Türkiye Kupası’nda Yarı Final maçları tamamlandı. Bu sezon oynadığı lig ve Avrupa kupası maçlarının tamamından galibiyetle ayrılan Çukurova Basketbol, Botaş’a mağlup olarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı ve kupaya veda etti. 
Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda oynanan maçta, oyuna iyi başlayan taraf olan Çukurova Basketbol bulduğu sayılarla ilk periyodu 13-10 önde kapattı. 
İkinci periyotta ise daha dengeli bir oyunun sergilendiği mücadelede her iki takımda bulduğu sayılarla 30-30’luk eşitlikle devre arasına girdi.
İkinci devreye kötü başlayan Çukurovalı Periler, bu periyotta rakibine karşı savunma yapmakta zorlandı ve 3. Periyodu 48-43 geride tamamladı. 
Son periyoda daha kontrollü ve iyi savunma yaparak başlayan ve rakibine karşı iyi direnç sağlayan Çukurova Basketbol, maçtan 66-63 mağlup ayrıldı. 
Bu sezon daha önce oynadığı tüm resmi maçlarından da galibiyetle ayrılan Çukurovalı Periler Botaş’a karşı ilk mağlubiyetini aldı ve kupaya veda eden taraf oldu. 
Önümüzdeki hafta ligde oynanacak Avrupa maçı ve Mersin BŞB derbisi öncesi aldığı mağlubiyetle moral bozukluğu yaşayan Çukurova Basket’te artık hedef hem lig hem de EuroCup’ta kupayı kaldırarak sezonu en iyi şekilde tamamlamak. 

“SON ZAMANLARIN EN KÖTÜ OFANSİF OYUNUNU YAPTIK”
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çukurova Basketbol Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, final maçını da düşünerek bir takım değişiklikler yaptığını ifade ederek, “Bizim açımızdan yarınki maçı da düşünerek bir takım değişiklikler yaptık rotasyonda. Burada da görüyoruz ki doğru bir karar vermediğimiz ortaya çıkıyor. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Belki de son zamanların en kötü ofansif oyununu yaptık diyebilirim. Sonuçta buraya daha büyük hedefler için geldik ama maalesef yarı finalle yetinmekle kalıyoruz. Tekrardan rakibimizi kutluyorum” diye konuştu.
Çukurova Basketbol oyuncusu Sevgi Uzun ise “İstediklerimiz sahaya yansıtamadığımız bir maç oldu. Botaş’ı tebrik ediyorum. Bu maçtan bir ders çıkarıp yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA