DEMOKRAT PARTİ ADAYI AYFER YILMAZ OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEMOKRAT PARTİ ADAYI AYFER YILMAZ OLDU!


 

İYİ Parti, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Burhanettin Kocamaz’ın aday gösterilmemesi üzerine Demokrat Parti’nin adayı eski bakan Ayfer Yılmaz’ı destekleme kararı aldı.

Hediye Eroğlu

Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın önce İYİ Parti’den ardından da Demokrat Parti’den aday olmaması üzerine çözüm Ayfer Yılmaz oldu.  İYİ Parti kurucularından eski devlet bakanı Ayfer Yılmaz’ın Mersin Büyükşehir Belediyesi Demokrat Parti adayı olduğu ve İYİ Parti’nin destekleyeceği, bizzat Burhanettin Kocamaz tarafından kamuoyuna açıklandı. 

AYFER YILMAZ İÇN DESTEK İSTEDİ
Kocamaz şunları söyledi: “Bugün bu konuyla ilgili hepinizin ve Türkiye’nin çok yakından tanığı değerli bir devlet adamı bu ülkede ekonomiden sorumlu devlet bakanlığı yapmış sayın Ayfer Yılmaz için şu andan itibaren boş durmak yok. 
Her yere ulaşacağız, her noktadan halkımız ile buluşacağız ve bu demokrasi ayıbını inşallah temizleyeceğiz. Meydanı, demokrasiyi, kriptoların eline bırakmayacağız” dedi. 

“OĞLU ADAY OLACAK” İDDİALARI ASILSIZ ÇIKTI!
İYİ Parti lideri Akşener, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Mersin'de yeni bir isimle seçime gireceklerini belirterek, yarıştan kopmadıklarını vurgulamıştı. Akşener, "Size bir sürprizimiz olacak. Adayımız var, kazanacak bir aday. Yeni bir isim ama bildiğiniz bir isim" dedi. Akşener, gazetecilerin adayın kim olduğunu sorusuna, "Harp olur, darp olur diye çekiniyoruz. Müracaatımız tamamlansın. Kazandıktan sonra o belediyeyi yönetecek bir adayımız. Kariyeri buna uygun ve Mersinli bir aday. Mersin'de tekrar en güçlü şekilde rekabetin içinde olacağız" yanıtı vermişti.
Kocamaz'ın oğlunun aday olacağının basına yansıdığının belirtilmesi üzerine Akşener, “Hayır” tepkisi vermişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA