VERGİ HAFTASI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VERGİ HAFTASI BAŞLADI


 

Vali Ali İhsan Su, yurt genelinde bu yıl 30’uncusu kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ve beraberindeki grup müdürlerini kabul etti.

Haber Merkezi

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen kabulde konuşan Vali Su, verginin önemine ilişkin yaptığı değerlendirmelerin ardından vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek vergi haftası etkinliklerinin farkındalığın artmasına yardımcı olduğunu ifade etti.  
Konuşmasını tüm Maliye Bakanlığı personelinin ve vergi mükelleflerinin Vergi Haftası’nı kutlayarak tamamlayan Vali Ali İhsan Su, Vergi Dairesi Başkanı Güngör ve ekibine de çalışmalarında başarılar diledi.
 Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör’ün ise her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan ‘Vergi Haftası’ programı kapsamında ilimizde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Su’ya bilgi verdiği kabul, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA