KILIÇDAROĞLU’NUN HEDEFİNDE MERSİN VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KILIÇDAROĞLU’NUN HEDEFİNDE MERSİN VAR


 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir aylık miting programına başlıyor. Büyükşehirlere ağırlık vereceği öğrenilen Kılıçdaroğlu’nun hedefinde İstanbul, Ankara, Mersin ve Bursa var.

Haber Merkezi

Yerel seçimler yaklaşırken CHP’de Organizasyon Komitesi kuruldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı miting ve toplantıların organize edilmesi amacıyla kurulan komitenin başkanlığını CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan yapıyor. Kılıçdaroğlu’nun 27 Şubat’ta Batman Sason ziyaretiyle başlayacak yerel seçim programının aralıksız bir şekilde 32 gün boyunca sürmesi amaçlanıyor.

Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimlerine yönelik kampanya döneminde İstanbul, Ankara, Mersin ve Bursa’ya ağırlık vermesi planlanıyor. Ağırlıklı olarak büyükşehir belediyesi bulunan kentlere yönelik çalışma yapacağı bildirilen Kılıçdaroğlu’nun söz konusu kentler ve ilçelere birden fazla gidileceği belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA