“BOYUN EĞEN DEĞİL, OYUN KURAN BİR MEZİTLİ YARATACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BOYUN EĞEN DEĞİL, OYUN KURAN BİR MEZİTLİ YARATACAĞIZ”


 

Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, göreve gelmesi halinde gerçekleştireceği projeleri ve hedeflerini anlattı. Soydan, “Her şeye boyun eğmek zorunda bırakılan değil, oyunu bizzat vatandaşın kendisinin kurduğu bir Mezitli yaratacağız” dedi.

Haber Merkezi

Seçim çalışmaları kapsamında Mezitli’yi karış karış gezen, vatandaşın sorun, talep ve önerilerini dinleyen Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “İnsanları dinledikçe hem kentim Mezitli adına, hem de ülkem adına çok üzülüyorum. Vatandaş 21. yüzyılda yol, alt yapı, kaldırım gibi belediyenin yapması zorunlu olan işleri yapmadığı için isyan ediyor. Bunu Mezitli’ye reva görenleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Artık yeter! Biz bu kara düzene dur diyoruz! Biz geçmiş dönemlerde vaatlerin bir adım ötesine gidemeyen ve dizleri üstüne çökmeye mahkum edilen Mezitli’yi ayağa kaldırmak için geliyoruz. Bizim hayallerimiz, hedeflerimiz ideallerimiz var” diye konuştu.

“KENTİMİZE ATATÜRK VE BİLİM MÜZESİNİ ARMAĞAN EDECEĞİZ”

Mezitli için alanlarında uzman ekiplerle gece gündüz çalışarak insana değer veren projeler ürettiklerinin altını çizen Soydan, “En büyük hayallerimden birisi Mezitli’ye Cumhuriyet Meydanı’nı kazandırmak olacaktır. Yerimiz hazır; göreve geldikten kısa bir süre sonra bunu gerçekleştireceğim.  Öte yandan hedef ve emanetlerinden şaşmadığımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün adını vereceğimiz ‘Atatürk ve Bilim Müzesi’ni kentimize armağan edeceğiz. Konserlerden festivale, spor organizasyonlarından kültürel etkinliklere kadar tüm faaliyetlerin gerçekleştirileceği ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’ kuracağız. Bunun yanında konusunda uzman ve eğitimli personelleri ile vatandaşımızın gözünün arkada kalmayacağı, aile sıcaklığında eğitim ve bakım alanları yapacağız. Var olan kreş sayılarımızı da üzerine katarak arttırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MEZİTLİ ENGELSİZ BİR KENT OLACAK”

Kentte geniş kapsamlı bir spor kompleksinin olmadığına dikkat çeken Serdar Soydan, “Kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol, futbol ve voleybol sahalarının olduğu bir spor kompleksi yapma hedefindeyiz. Mezitli’nin en büyük eksikliklerinden birisi de kültür merkezinin olmayışıdır. Dünya standartlarına uygun, tiyatro ve sinema salonu yapacağız. Gelelim engelli vatandaşlarımıza. İçleri rahat olsun. Onlara her daim pozitif ayrımcılık tanımaya devam edeceğiz. Bunu da belediyemizde ‘Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ kurarak ispatlayacağız. Bundan böyle Mezitli engelsiz bir kent olacak” şeklinde konuştu.

“MEZİTLİ SAHİL BANDI TESİSLERLE DESTEKLENECEK”

Mezitli Deresi ile ilgili olarak muazzam bir proje çalışması yaptıklarını kaydeden Soydan, “Atıl durumda olan dere boyu, kafeler, parklar, eğlence ve sosyal donatı alanları yaratılarak halkın kullanımına açılacak. Ayrıca Mezitli’nin sahil bandı da tesislerle desteklenerek, park ve plaj düzenlemeleri yapılarak halkın su sporları ile buluşması sağlanacak. Bu konuda da hedefimiz, temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli ve dolayısıyla uygar bir çevrenin sembolü olan Mavi Bayrak olacaktır.   Kentin önemli noktalarına Çelik Katlı Otopark yapılacak. Bu projemizi hayata geçirdiğimiz taktirde Mezitli’deki trafik sorununa çözüm de sağlamış olacağız” dedi. Bir başkasının kendi dönemlerinde kesinlikle öteki olmayacağına vurgu yapan Soydan sözlerini şöyle noktaladı: “Türk, Kürt, Laz, Çerkes de baş tacımız; Alevi, Sünni ve diğer mezhepleri kendilerine rehber edinenler de baş tacımızdır. Pazarcı, sanayici, öğrenci, veli de baş tacımızdır; camiler, cem evleri ve diğer ibadethaneler de baş tacımızdır. Ben vatandaşlarımıza bir el uzatıyorum. Gelin bu eli tutun ve şahsıma bir şans verin. Kederde de sevinçte de tek yürek olacağımız Mezitlimizin geleceğine gelin beraber yürüyelim”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA