GÜLNAR’DA CHP İLÇE BİNASINA TAŞLI SALDIRI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR’DA CHP İLÇE BİNASINA TAŞLI SALDIRI


 

İlçe başkan ve yöneticilerinin, belediye meclis üyeleri sıralamasına tepki göstererek topluca istifa etmesinin ardından önceki gün akşam parti binası ilçe binasına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından taşlı saldırı düzenlendi.

GİZEM EKİCİ

Alınan bilgiye Gülnar CHP ilçe binasına akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından taşlı saldırı düzenlendi. İçeride kimsenin bulunmadığı bir sırada gerçekleşen saldırı sonunda binanın camları kırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri parmak izi çalışması yaparak fail yada failleri bulmak için çalışma başlattı. 
CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Mehmet Kale de olay sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kale açıklamasında “İlçe başkanlığı binamıza kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı düzenlenmiştir. Bu saldırının müsebbibi olanları esefle kınıyorum. Müsebbibler bilsinler ki; bizi yıldıramayacaklar ve kendi seviyelerine çekemeyecekler. Biz her şeye rağmen kendimize yakışan gibi davranacağız ve Allah'ın izniyle başaracağız. Çünkü bizim siyasetimizde saygı ve sevgi var. Çünkü biz bütün gücümüzü hemşerilerimizin samimi desteğinden alıyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA