BAŞKAN KOCAMAZ’DAN ‘HELALLEŞME’ TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ’DAN ‘HELALLEŞME’ TEPKİSİ


 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Gel helalleşelim” çağrısına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan yanıt geldi.

HEDİYE EROĞLU

Bir televizyon programına yaptığı açıklamada Bahçeli’ye tepki gösteren Başkan Kocamaz, “Ben bu açıklamaları samimi bulmuyorum. Madem Burhanettin Kocamaz, çok başarılı bir belediye başkanıydı neden aday yapmadınız? Size gelip sorduğun da neden aksi bir söz kullanmadınız? Eğer görüşmeye gittiğim de bana ‘Burhanettin Bey bundan sonra sizinle devam etmiyoruz. Yaptığınız hizmetler için teşekkürler artık başka bir aday düşünüyoruz’ denilseydi. Bu kadar tepki koymazdım. Kapı kulu gibi kapı önüne atacaksınız sonra da başka kapıya gitmeyeceksiniz diyeceksiniz. Burhanettin Kocamaz bunu asla kabul etmez. Saldırılara ve provokasyonlara rağmen hep sabrettik. Belediye içerisinde bile ekmek verdiğimiz insanları bile kullanıp bize hakaret  ettirdiler. Bütün bunları unutup ‘Gel helalleşelim’ diyor. Peki bizim hakkımız ne olacak?” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA