AMPTELERDEN DAYANIŞMA GECESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AMPTELERDEN DAYANIŞMA GECESİ


 

Mersin Ampute Futbol Takımı kuruluşunun 1’inci yılında yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Mersin’in ilk ve tek Ampute futbol takımı olarak Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü bünyesinde 2. Ligde mücadele eden Ampute Futbol Takımı kuruluşunun 1'inci yılında yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Navona Otel’de gerçekleştirilen geceye, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MTSO) Ayhan Kızıltan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Mersin Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ali Yamaç, Ampute Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Uğur Özcan, Ampute Futbol Takımı sporcuları ve çok sayıda davetli katıldı.
Programda bir konuşma yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, devletin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu belirtti. Engelli vatandaşların çok özel insanlar olduğunu söyleyen Vali Su, “Bizlerde ilimizde onların hayatını kolaylaştırmak için çok önemli çalışmalar yapıyoruz” dedi. Konuşmasının devamında engelli sporcularımızın insanlar için çok iyi birer örnek olduğunu söyleyen Vali Su, engelli sporcuların hem il açısından hem de ülkemiz açısında birer gurur kaynağı olduklarını ifade etti.
Protokol konuşmalarının ardından Vali Ali İhsan Su tarafından Ampute Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Uğur Özcan’a, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (MTSO) Ayhan Kızıltan Mersin Ampute Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Ulu'ya, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ise Mersin Ampute Futbol Takımı Kaptanı Salih Selvi'ye ve Mersin Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ali Yamaç ünlü türkücü Latif Doğan'na  günün anısına plaket takdim ettiler.
Mersin Ampute Futbol Takımı Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi ünlü türkücü Latif Doğan konseriyle devam etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA