TARSUS KRİZİ GENEL MERKEZE TAŞINDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS KRİZİ GENEL MERKEZE TAŞINDI!


 

CHP’nin Tarsus adayı Haluk Bozdoğan önceki gün yaşanan meclis üyeliği krizi üzerine genel başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Haber Merkezi

Tarsus’ta CHP’nin meclis üyeliği listelerinin yarattığı kriz başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından çözüldü. Genel merkeze gerçekleştirdiği ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Bozdoğan, “Partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile 30 dakika süren görüşmemizde, Tarsus'ta zafere ulaşacağımıza olan güven ve kararlığımızı karşılıklı yinelemiş olduk. Konu kim ya da ne olursa olsun mühim olan Tarsus, gerisi de teferruattır! Ve bizim, teferruatlarla uğraşacak vaktimiz yoktur. Vaktimizi, gece gündüz, sabah akşam demeden Tarsusumuza ayıracağımıza ant içerek, Sayın Genel Başkanımızdan Büyük Tarsus Mitingi için söz alarak Tarsus'a döndük. Sabırlı olun Sevgili Dostlarım. 1 Nisan günü baharı hep birlikte karşılayacağız” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA