LOJİSTİKÇİLER BÖLÜNDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LOJİSTİKÇİLER BÖLÜNDÜ!


 

Mersin’de, 12 yıl önce kurulan Lojistik Platformu’nun sorunlarına çözüm üretmediğini savunan sektör temsilcileri tepki olarak Ortak Çalışma Grubu kurma kararı aldı!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’de 2005-2009 yılları arasında kentin geleceğine yön verecek ve bir yol haritası oluşturmak amacıyla hayata geçen “RIS Mersin” projesi kapsamında kurulan Lojistik Platformu’na sektörden tepki geldi. 
Birlikteliğin sağlanamadığını ve sorunların çözümüne yönelik istenilen neticelerin alınamamasına tepki olarak Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) bünyesinde faaliyet gösteren lojistik sektörü komiteleri bir araya gelerek, Ortak Çalışma Grubu kurma kararı aldı.

JOZEF ATAT’A KARŞI İSA ÇANİ HAREKETE GEÇTİ
Platformun başkanlığını 12 yıldır aynı zamanda Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jozef Atat yürütürken, MTSO bünyesindeki lojistik sektörü temsilcilerinin ortak Çalışma Grubu kurma kararına oda Yönetim Kurulu Üyesi İsa Çani başkanlık yaptı. Çani’nin fikrine 17 No’lu Yolcu Taşımacılığı, 19 No’lu Yurtiçi Yük ve Eşya Taşımacılığı, 20 No’lu Uluslararası Yük ve Eşya Taşımacılığı ile 41 No’lu Lojistik Hizmetleri Meslek Komitesi Üyeleri de tam destek verdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA