LİDER DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER DEĞİŞTİ


 

Süper Amatör Ligin bitimine 4 hafta kala lider Meskispor oldu!

Süper Amatör Ligde hafta içi mesaisi tamamlandı. Maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturan Toroslar Belediyespor ligdeki hedefsiz takımlardan olan Homurluspor ile berabere kaldı. Ligde ikinci durumdaki Meskispor, Akdeniz Belediyespor’u yenerek bitime 4 hafta kala büyük avantaj yakaladı. Lige tutunmaya çalışan ekiplerden Anamur Muzspor ise Mersin İdman Yurdu’nu yenerek son düzlükte büyük atak yapmış oldu.

MUM GİBİ ERİDİ
Lider Toroslar Belediyespor, ikinci yarı yaşadığı seri mağlubiyetler sonucu rakipleri ile arasındaki 11 puan farkının kapanmasıyla şampiyonluk şansını zora soktu. Hafta içi mesaisinde Toroslar Belediyespor, Homurluspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarısı karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere bitti. İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip Homurlu 68. Dakikada 2-1 öne geçti. Maçta öne geçen Homurlu geriye çok yaslanınca kalesinde golü gördü. 2-2.
Homurlu aldığı galibiyle şampiyonluk yolundaki Yeşil Beyazlı ekibe büyük darbe vurmuş oldu. Toroslar puan kaybettiği haftada yakın takipçisi Meskispor’un kazanması Torosların şampiyonluk şansını azalttı.

ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA 
Maç eksiği ile ligde ikinci  sırada bulunan Meskispor, Çarşamba günü oynadığı maçta Akdeniz Belediyespor’u 2-0 sonuçla geçerek, zirve yarışında büyük avantaj yakaladı. Her iki takımın da kontrollü oyunu benimsediği maçta ilk yarı, 1-0 Meskispor’un üstünlüğü ile bitti. Önde olmanın avantajı ile ikinci yarıya rahat çıkan Mavi Beyazlı ekip, 67’nci dakikada skoru 2-0 yaparak derin bir nefes aldı.
Maçı 2-0 kazanan Meskispor, lider Toroslar Belediyespor’un  2 puan kaybettiği haftada 1 maç eksiği ile koltuğa oturdu.

PUANSIZ DÖNÜYOR
Anamur’da karşı karşıya gelen Anamur Muzspor ile Mersin İdman Yurdu maçında ise tek gol çıkıt. Ev sahibi Anamur ekibi attığı tek golle maçı 1-0 kazanarak ligde kalma umutlarını artırdı. 23 puana ulaşan Anamur ekibi son 4 maça daha umutlu bakacak. Play-Off’u garantileyen Mersin İdman Yurdu’nda ise yüksek puanla gitmeyi hedeflediği Play-Off’lara yönelik hesap karıştı.
Beklenmedik mağlubiyet alan Mersin İdman Yurdu, geriye kalan haftalarda galip gelerek bu maçı telafi etmeye çalışacak.

YOL ALDI
Lige tutunmaya çalışan Mersin Yolspor ise lige veda etmesi kesinleşen K.Milliyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı Mersin Yolspor’un 3-0 üstünlüğü ile tamlandı. İkinci yarı zayıf rakibi karşısında baskısını artıran Yolspor, maçı fark atarak 5-0’a getirdi. 28 puana ulaşan Yolspor, son düzlükte rakiplerinden bir adım öne geçti.

HAFTANIN TAKIMI
Ligin en mütevazi takımı olan Homurlu 1951 takımı da hafta içi mesaisinde lider Toroslar Belediyespor’a çelme takarak, haftanın takımı oldu. 2-2 berabere kalan Homurlu az para ile başarılı olabileceğini gösterdi.

HAFTANIN HOCASI
İlk yarının ortalarında Homurlu takımın başına geçen, düştü denilen takımı üst sıralara taşıyan Sedat Hazımoğlu haftanın hocası olarak dikkatleri çekti.

HAFTANIN HAKEMİ
Çıktığı her maçta kusursuz yönetim gösteren ve futbolcularla ilişkileri son derece iyi olan İsa Maviş Tazegül  haftanın hocası olarak alkışı aldı.

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Hedefsiz bir takımda oynamasına rağmen 50 gol atarak inanılmaz bir performans gösteren OsmanG öçmüş, son maçta lider Toroslar Belediyespor’a 2 gol birden atarak haftanın futbolcusu seçildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA