AKDENİZ KENT KONSEYİ’NDEN STK’LARA DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ KENT KONSEYİ’NDEN STK’LARA DESTEK


 

Akdeniz Kent Konseyi, STK’ların güçlendirilmesi konusunda Avrupa Birliği Sivil Düşün programına yazdıkları projenin kabul olduğunu açıkladı.

GİZEM EKİCİ

Akdeniz Kent Konseyi,  STK’ların güçlendirilmesi amacıyla Avrupa Birliği Sivil Düşün programına yazdıkları projeye dair açıklama yaptı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen açıklamada konuşan, Konsey Başkanı Yiğit Gökşen, “Projemizin amacı; STK’ların aslında ne kadar önemli kuruluşlar olduğunu anlayacağımız bir program olacaktır” dedi.

Proje ile Mersin’deki STK’ların, hibelerden nasıl haberdar olup, nerelere başvuracağı, Proje yazmaya nereden başlanacağı konusunda yardımcı olacaklarını kaydeden Gökşen, “Bu anlayışla, Mersinde Sivil Toplumun Güçlendirilmesi projesi kapsamında düzenleyeceğimiz’ ’Güçlü STK, Güçlü Mersin’’ panelimizde; Konuşmacı olarak, Bilgi Üniversitesi Sosyal Kuluçka Merkezi, AB Sivil Düşün Programı Sivil Toplum Uzmanı Sayın Hali Öz; “STK Nedir, Süper STK Nedir, Fon ve Hibe bulma” konularında bilgi paylaşımı ve atölyelerle Sivil Toplum güçlenmesini sağlayacak, Sivil Düşün Hareketlilik ve Ağ oluşturma Uzmanı Sayın Ceylan İnceoğlu’ da Sivil Düşün Hibeleri hakkında bilgilendirme yapacak. Sosyal Bilimler Esnaf Zanaatkârı Ulaş Bayraktar “Sivil Toplum ve Müşterekler “ çalışmasını sunacak,
STK Bilinci ve STK ların İtici gücü konusunda MESİAD Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler de bizleri bilgilendirecek, STK ve Yerel Yönetimler İlişkisi konusunda Mersin Kent Konseyi Başkanı Sayın Yasmina Lokmanoğlu, sunumlarını yapacak, STK başkanlarının iletişim sanatı konusunda Çağ Üniversitesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Murat KOÇ sunumlarını yapacak. Bir STK Başkanının Tecrübeleri konusunda da GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Çağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ayferi Tuğcu bilgi paylaşımında bulunacak. 22-23 Şubat 2019 tarihlerinde Mersin Nobel Otelinde gerçekleştireceğimiz ‘’Güçlü STK, Güçlü MERSİN’’ paneli sabah 9:30 -17:00 saatleri arasında 2 gün sürecektir. Panele katılım sağlamak isteyen arkadaşlarımızın, Akdeniz Kent Konseyi Sekretaryasına Kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Siz basın mensubu arkadaşları ve Mersinde bulunan sivil toplum kurumlarının yetkililerini bu önemli panele bekliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA