HAYDİ MAÇA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYDİ MAÇA!


 

Çukurova Basketbol, yarın saat 18.00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda Polonya temsilcisi Wisla Krakow ile Avrupa’da çeyrek finale kalmak için karşılaşacak.

Bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 19’da 19, EuroCup Women’da 9’da 9 yapan Çukurova Basketbol, yarın saat 18.00’de Servet Tazegül Spor Salonu’nda Polonya temsilcisi Wisla Krakow ile Avrupa’da çeyrek finale kalmak için karşılaşacak. Maç öncesi Perilerden Mersinlilere ‘destek’ çağrısı geldi. 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İlk maçını deplasmanda 73-93 kazandığımız turun rövanş karşılaşmasına tüm Mersin halkını bekliyoruz. Maça giriş ücretsizdir ve maç öncesi saat 17.00’de Edip Buran Spor Salonu önünden, saat 17.00 ve 17.30 Forum Havaş önünden ücretsiz servis kaldırılacaktır. Şehrimize ilk Avrupa kupasını getirmek, Mersin'in  adını tüm dünyaya duyurabilmek için şimdi sana her zamankinden daha çok ihtiyacımız var! Kalan tüm maçlarda salondaki yerini al, desteğini haykır, EuroCup'ı Mersin'e birlikte getirelim!”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA