ZORLU DÖNEMEÇ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZORLU DÖNEMEÇ!


 

Son 3 maçını kazanarak galibiyet serisi yakalayan Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, önce Fenerbahçe, ardından yenilmez Çukurova ile karşılaşacak!

ALİ ŞANLI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, zorlu bir dönemece giriyor. Son olarak ligin 19’uncu haftasında  deplasmanda İzmit Belediyespor'u 94-65 yenen Mersinli Periler, lige iyi başlamasa da son 3 maçını kazanarak toparlanma sürecine girdi. 
Lige Hatay Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayan Güney ekibi, bugüne kadar 19 maça çıktı. Bu maçlarda 12 galibiyet, 7 mağlubiyet alan turuncu-beyazlı ekip, rakip potaya bin 558 sayı atarken, potasında bin 283 sayı gördü. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı bu hafta ise Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak. Mersinli Periler diğer hafta ise Çukurova Basketbol ile derbi de karşı karşıya gelecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA