FETTAH CAN HAYRANLARIYLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FETTAH CAN HAYRANLARIYLA BULUŞTU


 

Aşk şarkılarının usta besteci ve yorumcusu Fettah Can, Mersinliler ile birlikte Akdeniz’e karşı şarkılarını seslendirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla, ‘Sevgililer Günü Konseri’ düzenledi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Sevilen sanatçı Fettah Can, Mersinli hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Sevgililer Günü Konserinde sahneye çıkan Fettah Can, en sevilen şarkılarını Mersinliler ile birlikte hep bir ağızdan söyledi. Galatasaray Meydanı’nda toplanan binlerce kişinin coşkuyla izlediği konserde Fettah Can, hayranlarına romantik bir akşam yaşattı. Başarılı sanatçı sesi ve yorumuyla Mersinlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. 
Konseri dinleyenler arasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve KKTC Mersin Eğitim ve Kültür Ataşesi Yusuf İnanıroğlu yer aldı. 

FETTAH CAN, MERSİNLİLERİ KENDİNE HAYRAN BIRAKTI 
Kalpli balonlarla süslenmiş konser alanında Sevgililer Günü Konserinde birbirinden güzel aşk şarkılarını seslendiren Fettah Can’ın hareketli parçaları ile doyasıya eğlenen Mersinliler, duygusal parçalar ile de mest oldu. Şarkılarını Mersinliler ile birlikte hep bir ağızdan söyleyen sevilen şarkıcı Fettah Can, samimiyeti ile gönüllerde taht kurdu.
Fettah Can, ‘Mandalinalar’, ‘Sen En Çok Aşksın’, ‘Bu Aşkın Katili Sensin’, ‘Özledim’, ‘Ele Güne Karşı’, ‘Sarışınım’, ‘Boş Bardak’, ‘Olan bize oldu’, ‘Yalanlar Cumhuriyeti’, ‘Yaz Dostum’, ‘Kalp Ağrısı’ gibi birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Konser sırasında Fettah Can, kendisini en önden izleyen hayranı Sinem Altuntaş’ın yanına inerek kendisiyle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekildi. 
Sevilen sanatçı Fettah Can, sahneye çıkmadan önce, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sanatçıları mini bir konser verdi. Ayrıca konserde gerçekleştirilen havai fişek gösteri ile tam bir görsel şölen yaşandı. 
Konser sonunda sanatçı Fettah Can’a Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, çiçek ve plaket takdim etti. Ardından Başkan Kocamaz, Milletvekili Sıdalı ve Fettah Can, konseri dinlemeye gelen vatandaşlar ile birlikte sahnede selfie çekti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA