FİNALE AZ KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİNALE AZ KALDI


 

Toroslar’ın liderliğini koruduğu Süper Amatör Lig’de Meskispor’un yakın takibi ise sürüyor!

ALİ ŞANLI

Mersin’de Süper Amatör Ligde 24’ncü hafta sona erdi. Maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturan Toroslar Belediyespor güçlü rakibi İdman Yurdu 1925 takımını attığı tek golle geçti. Gizli lider konumunda olan Meskispor Anamur deplasmanından 3 puanla döndü. 
Play-Off’ları büyük ölçüde garantileyen Mersin İdman Yurdu ve Tarsus Belediyespor maçında gol sesi çıkmadı. Alt tarafta ise lige veda etmesi kesinleşen K.Milliyespor ve Tarsus Yıldırmspor’un ardından düşecek diğer 2 takım henüz tam olarak netleşmedi.

ZOR KAZANDI
Maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturan Toroslar Belediyespor, suni çim sahada İdman Yurdu 1925 takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki takımın da tutuk bir oyun sergilediği maç orta sahada geçti. Kontrollü oyunu benimseyen iki takımın maçında tek gol sesi çıktı. Konuk takım Toroslar Belediyespor attığı tek golle İdman Yurdu 1925 ekibini 1-0 mağlup etti.24’ncü haftada Yeşil Beyazlı ekip 59 puanla liderliğini sürdürdü. Play-Off’ları garantileyen İdman Yurdu 1925 ise 48 puanda kaldı.

3 PUANLA DÖNDÜ
Bir maç eksiği ile lider Toroslar Belediyespor’un 2 puan gerisinde bulunan Meskipor ise Anamur deplasmanından istediği puanlarla döndü. Çok zorlandığı maçta attığı tek golle Anamur’dan 3 puanla dönen Mavi Beyazlı ekip, zirve inadını sürdürdü 1-0. 57 puana sahip olan Meskisporson 4 haftaya girilen ligde puan kaybı yaşamaz ise Bölgesel Amatör Ligi’ne doğrudan çıkacak ilk takım olacak.

PUANLAR PAYLAŞILDI
Büyük ölçüde Play-Off ları garantileyen Mersin İdman Yurdu da, Tarsus Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Koray Aydın Stadyumu’nda güzel havaya rağmen bir o kadar kötü zeminde oynanan maç başladığı gibi bitti 0-0. Zevksiz ve kısır geçen maçta her iki takımda fazla gol pozisyonu üretemedi. Dengeli bir oyunun oynandığı maç 0-0 bitti. Her iki takımda birer puan alarak yollarına devam etti.

ALT TARAF KARIŞTI
Bu sezon 15 takımlı oynanan Süper Amatör Lig’de 4 takım lige veda edecek. Ligin 24’ncü haftasına gelindiğinde K.Milliyespor ve Tarsus Belediyespor lige veda eden ilk takımlar oldular. Diğer iki takım ise sezon sonu belli olacak. Düşmeye en yakın adaylar arasında 20 puanlı Anamur Muzspor, 21 puanlı Mersin Ormanspor ve 25 puanlı Mersin Yolspor bulunuyor. Bu takımın aralarında oynayacakları maçlar lige kimin veda edeceğini gösterecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA