GELENEKSEL OKÇULUK KURSU AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GELENEKSEL OKÇULUK KURSU AÇILDI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Spor Akademileri bünyesinde 14. branş olarak “Geleneksel Okçuluk” kursu açıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Spor Tesisleri’nde yapılan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da iştirak ettiği açılışa, çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. Önümüzdeki günlerde Buz Pateni kursunu da hayata geçireceklerini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Kapılarımız, sporun her dalında her yaştan vatandaşımıza sonuna kadar açıktır” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Geleneksel Okçuluk kursunun açılışı, Başkan Kocamaz’ın ok atışı ile gerçekleşti. Yayın nasıl tutulacağı ve okun nasıl atılacağı ile ilgili kısa tekniği öğrenen katılımcılar da, okları hedefe atarak kendilerini denedi.

Geleneksel Okçuluk kursuna katılmak isteyen vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne başvurabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA