İYİ PARTİ’DEN ARAŞTIRMA ŞİRKETİ TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’DEN ARAŞTIRMA ŞİRKETİ TEPKİSİ


 

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı, bir araştırma şirketinin vatandaşları arayarak “Mersin’de İYİ Parti-CHP-HDP ittifakına oy verir misiniz ?” sorusunu sormasına tepki gösterdi.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı, bir araştırma şirketinin vatandaşları arayarak “Mersin’de İYİ Parti-CHP-HDP ittifakına oy verir misiniz ?” sorusunu sormasına tepki gösterdi.    

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca, Mersin’de algı operasyonları yapıldığını iddia etti. Söz konusu araştırma şirketi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını dile getiren Koca, “İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz beyefendi karşısında seçimi kaybedeceğini anlayan kişi veya kişiler kamuoyunu yanıltarak algı operasyonu yaratmaya çalışmaktadır. Vatandaşları telefonla arayıp, “araştırma şirketinden aradıklarını” belirten kimliği belirsiz kişiler, vatandaşlarımıza sanki Mersin’de İYİ Parti-CHP-HDP  ittifakı varmış gibi; “Mersin’de İYİ Parti-CHP-HDP ittifakına oy verir misiniz ?” sorusunu sorarak algı yaratmaya çalışmakta ve “Mersin’de böyle bir ittifak yok” diye cevap veren vatandaşlara “ Hayır ittifak var” cevabını vererek vatandaşa ısrarla yanlış ve yönlendirici bir tutum sergilemektedirler. Mersin’de İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Sayın Burhanettin KOCAMAZ beyefendi karşısında seçimi kaybedeceklerini anlayan bu kişilerin haklı telaşını anlayışla karşılıyor olmakla birlikte, Partimizin temel ilkesi olan temiz siyasete ve seçim sürecine hiç yakışmayan yasa dışı yollara tevessül etmelerini hoş görmemiz asla mümkün değildir. İYİ Parti’nin HDP ile bir ittifakının olmadığını ve hiç bir zaman da olmayacağını sadece Mersin halkı değil tüm Türkiye bilmektedir. Konu ile ilgili şikayetimizi, gereğinin yapılması için Cumhuriyet Savcılığı’na iletmiş bulunduğumuzu ve sorumlularının cezalandırılması için de her türlü hukuki yola başvuracağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyuyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA