KUSURSUZ SERİ DEVAM EDİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUSURSUZ SERİ DEVAM EDİYOR!


 

Mersin’in gururu Çukurova Basketbol 27 maçında kusursuz serisini Polonya ekibi Wisla CANPACK Kraków karşısında da devam ettirmeyi bildi. Deplasmanda Wisla CANPACK’i 93-73 yenen Çukurova, bu skorla çeyrek final için avantaj yakaladı.

HEDİYE EROĞLU

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çukurova Basketbol, bu sezon ligde ve Avrupa'daki performansıyla dikkati çekerken, çıktığı 27 maçtan da galip ayrılmayı başardı.
Sezonun başarılı takımlarından biri olarak öne çıkan Mersin ekibi, bu sezon ligde oynadığı 18 maçı da kazandı.
Ligin mağlubiyet yüzü görmeyen tek takımı olan Çukurova Basketbol,  FIBA Kadınlar Avrupa Kupası E Grubu'nda oynadığı 9 müsabakayı da kazanma başarısı gösterdi. 
Avrupa'da grubunu lider tamamlayan Mersin ekibi, iki kulvarda da oynadığı tüm maçları kazanarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.

RÖVANŞ 21 ŞUBAT’TA 
Son olarak FIBA Kadınlar EuroCup son 8 turu ilk maçında Çukurova Basketbol, konuk olduğu Polonya temsilcisi Wisla CANPACK’i 93-73 yendi.
Krakow kentindeki TS Wisla Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk çeyreğini 21-20 geride kapatan Çukurova Basketbol, devre arasına 42-41 mağlup durumda gitti.
Üçüncü periyotta oyunun üstünlüğünü ele alan Çukurova Basketbol, son çeyreğine 66-57 üstün girdiği mücadeleden 20 sayı farkla 93-73 galip ayrıldı.
Bu skorla çeyrek final için avantaj yakalayan Çukurova Basketbol, karşılaşmanın rövanşında rakibini 21 Şubat’ta konuk edecek.

“İKİNCİ MAÇTA DAHA HAZIRLIKLI OLACAĞIZ”
Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, Wisla CANPACK Kraków maçı ardından yaptığı açıklamada, “Üçüncü periyota kadar rakibin hızlı hücumlarını ve ofansif ribauntlarını durdurmakta sorun yaşadık. Son periyot, hücumda ve savunmada çok dengeli oynayarak maçı kazandık. İkinci maçta daha hazırlıklı olacağız” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA