LİDERLİĞİ SEVDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDERLİĞİ SEVDİLER


 

Orta Anadolu Masterler liginde son iki haftaya girildi.

ALİ ŞANLI

Geçen hafta liderlik koltuğuna kurulan Mersin temsilcisi Karacailyas Veteranlar Niğde’den 3 puanla döndü. Keyifli ve çekişmeli geçen maçı Mersin ekibi 1-0 kazandı. Her iki takımında atak oynadığı,sayısız gol fırsatı yakaladığı karşılaşmayı Karacailyas Veteranlar atıkları tek golle 3 puanı almasını bildi. Bir çok uta oyuncunun gelmediği, gelenlerin ise iyi bir performans sergilediği karşılaşma izleyenlere keyifli bir maç sundu.
Yetenekli oyuncular zaman zaman saha içinde yaptıkları klas hareketlerle izleyenlere parmak ısırttı. Sanki futbolu bırakmamış,aktif oyuncu gibi terlerinin son damlasına kadar mücadeleyi bırakmayan Mersin ekibi liderlik koltuğuna oturmakta ne kadar haklı olduklarını gösterircesine futbollarını sergilediler. Maçı izleyenler arasında ise eski hakem Cengiz Demir’de engelli arabasıyla yakından takip etti. Fahri gözlemci olan Cengiz maçı yöneten hakeme tam puan vermeyi de ihmal etmedi. Mersin Karacailyas Veteranlar 17 puan ile lider konumda


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA