“BURHANETTİN BAŞKAN İPİ GÖĞÜSLEMİŞ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BURHANETTİN BAŞKAN İPİ GÖĞÜSLEMİŞ”


 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

SONER AYDIN

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Makam ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Başkan Kocamaz’a İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, partililer ve basın mensupları eşlik etti.

Akşener, “Gördüklerimden anlıyorum ki, Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş. Şimdi o göğüslediği ipin daha ileriye gitmesi için çaba göstereceğiz. Milletvekili arkadaşlarımız başta olmak üzere, teşkilatlarımız bir bütün olarak Genel Merkezimiz sayın Kocamaz Başkanımın arkasındayız. İnşallah 1 Nisan şakasını Mersinliler 31 Mart akşamı gece yarısından sonra yapmış olacaklar. Bizim için Mersin çok önemli. Partimiz kurulduğundan beri Mersin için hep söylemişimdir İYİ Parti’nin çok önem verdiği bir şehirdir diye” şeklinde konuştu. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ise, “Bizim sloganımız 13+1. Tüm ilçelerimize talibiz. Mersin’e şeref verdiniz. İnşallah bu ziyaretlerinizin sonu gelmeyecek” şeklinde konuştu. 
Başkan Kocamaz, ziyaret sonrası Genel Başkan Akşener’e iğne oyalı mor fular ve çeşitli hediyeler takdim etti. İki başkan daha sonra kameralara birlikte görüntü verdiler. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA