ANAMUR’DA ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ!


 

Anamur’da Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından arsa karşılığında Özel Eğitim Uygulama Merkezi için inşaat ihalesi yapılacak.

SONER AYDIN

Anamur’a bağlı Güleç Mahallesi’nde 8 bin 469 bin metrekare alan üzerinde yer alan eski ilkokul arazisi üzerine Anamur Özel Eğitim Uygulama Merkezi kurulacak. Okul binası ve çevre düzenlemesi bedeli toplam 6 milyon 66 bin 332 lira olan eğitim merkezi inşaat işleri karşılığında Yenişehir İlçesi’nde arsa verilecek. Yenişehir’e bağlı Menteş Mahallesi’nde yer alan biri 5 bin 675 metrekare diğeri ise 5 bin 408 metrekare olmak üzere toplam 11 bin metrekare arsa verilecek. Arsaların toplam değeri 6 milyon 393 bin lira olması nedeniyle aradaki 326 bin 704 lira fark ihaleyi alan firma tarafından hazineye ödenecek. 
Söz konusu özel eğitim merkezinin zemin etüdü yüklenici firma tarafından yapılacak. Uygulama süresi sözleşme tarfihinden itibaren 480 gün olan projenin, geçici teminat bedeli ise 958 bin 955 lira.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA