MUSTAFA TURGUT ESNAFI DİNLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUSTAFA TURGUT ESNAFI DİNLEDİ


 

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Atatürk Anıt Meydanı civarında esnafları ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; parke döşeme çalışmalarını inceleyerek, esnafları ziyaret eden Turgut, soruları da yanıtladı. Bu kentte yaşayan her vatandaşın fikir ve önerilerini almaya, birlik ve beraberlik içerisinde bu kenti yönetmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Turgut, “Silifke’yi daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerekiyor. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz. 

Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. Tamamlamakta olduğumuz çalışmalarda var. Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmetler sadece belli başlı hizmetlerimiz.  Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA