BAŞKAN CAN, TİY YÖNETİMİ, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN CAN, TİY YÖNETİMİ, TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARLA BİR ARAYA GELDİ


 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla biraraya gelerek kötü gidişata dur demelerini istedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübünü ziyaret eden Başkan Can, Tarsus İdman Yurdu’nun hakketmediği yerde olduğunu, biran önce toparlanmalarını istedi.

İlk olarak yönetim ile toplantı yapan Başkan Can, daha sonra teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi.
Tarsus İdman Yurdu için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İdman Yurdu’na maddi kaynak bulmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
Başkan Can, “Biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Sizde üzerinize düşeni yapın. Tarsus İdman Yurdumuz ikinci yarı hiçte istenmeyen sonuçlar aldı. Bu kötü gidişata artık dur deyin. İnşallah hep beraber Tarsus İdman Yurdumuzu hak ettiği yere getireceğiz. Biz hepinize güveniyoruz” dedi.

“TARSUS İDMAN YURDU’NA KİMSE SİYASET SOKMASIN”
Belediye Başkanı Şevket Can, göreve geldikleri günden bugüne kadar Tarsus İdman Yurdu’na siyaset sokmadıklarını ve buna hiçbir zaman izin vermeyeceklerini, Tarsus İdman Yurdu üzerinden hiç kimsenin de siyaset yapamayacağını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA