“SAVUNMAYA ZORLUK ÇIKARMAYIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SAVUNMAYA ZORLUK ÇIKARMAYIN”


 

Mersin Barosu ve İl Emniyet Müdürlüğü, sorunsuz bir kent için el ele verdi.

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, olağan genel kurul sonrası göreve başlamasının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapmış olduğu protokol ziyaretleri kapsamında, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamında ziyaret etti. 

Barodan yapılan açıklamaya göre Yeşilboğaz’a; Genel Sekreter Adnan Günbay, Sayman Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyeleri Mahçe İnanoğlu Deprem ve Bilgehan Yaşa eşlik etti. 
Karakollarda yaşamış oldukları sıkıntıları dile getiren Bilgin Yeşilboğaz, avukatların karakollarda ve emniyette görevlerini ifa ederken sorun yaşamamalarının, savunma hakkının en temel özelliği olduğunu, adliye içerisinde ve adliye çevresinde alınan güvenlik önlemleri ile avukatların mağdur edildiğini, bu sebeple görevlerini yapmalarının zorlaştırıldığını ifade etti. Yeşilboğaz konuşmasında ayrıca Emniyet Müdürlüğü’nü, özellikle asayiş ve uyuşturucu ile etkin mücadelesindeki başarısından dolayı tebrik etti.

“AVUKATLARIN ADLİYEDE VE KARAKOLLARDA YAŞADIKLARI SORUNLARLA İLGİLENECEĞİM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise, avukatların karakollarda ve adliyede yaşamış oldukları sorunlarla ilgileneceğini ve avukatların mesleklerini ifa ederken herhangi bir sorun yaşamamaları için elinden geleni yapacağını söyledi. Avukatlar ile emniyetin hep birlikte aynı amaç için çalıştıklarını dile getiren Şahne, birlikte hareket etmeleri durumunda Mersin'in daha yaşanabilir ve daha sorunsuz bir kent olacağı hususunu sözlerine ekleyerek, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA