TARSUS’TA SİYASET FUTBOLU GERDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA SİYASET FUTBOLU GERDİ!


 

Tarsus İdman Yurdu’ndaki kötü gidişatı protesto etmesi için isim vermeden CHP’li Belediye Başkan adayı Dr. Haluk Bozdağı’ın taraftarı provoke ettiğini ileri süren kulüp yönetimi, “Takım üzerinden siyaset yapmayın” tepkisi verdi.

İkinci yarıya kötü bir giriş yapan Tarsus İdman Yurdu’nun, son iki maçında 6 gol yiyerek sahadan mağlup ayrılması taraftarı çıldırtırken, gerilime siyaset bulaştı. 

Haftasonu oynanan Tarsus İdman Yurdu- Menemen Belediyespor maçındaki taraftar protestosunun iki gün önce taraftar grupları ile bir araya gelen CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ın organize ettiği ileri sürüldü. 
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan TİY Başkanı Eyüphan Eyüpoğlu, isim vermeden eleştirdiği Bozdoğan’a, “Takım üzerinden siyaset yapmayın” tepkisi verdi. 
Eyüpoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Menemen Belediyespor maçında bir kısım seyirci Maraton Tribünde pankartları ters asarak, sözde maçı protesto etmiştir. Seyircilerin tercihine saygımız vardır. Ama işin içinde provokasyon var ise buna asla saygı duymayız ve art niyet ararız. Tarsus İdman Yurdu bu şehrin takımıdır. Takım üzerinden siyaset yapmak takımın protestosuna ortak olmak, bu şehri yönetmeye talip bir belediye başkan adayına asla yakışmaz. Bu takımın başarısızlığından medet umanların Tarsus’u,Tarsus İdman Yurdunu sevmediğinin göstergesidir. Maç başlamadan önce Yönetim Kurulu Üyesi Arkadaşımız Hakan Canan Can telefonunu bana vererek, ‘Başkan adayımız maça gelecek sesinizi duymak istiyor’ dedi. Bende ‘Buyurun bekleriz’ dedim. Ne yazık ki olayın bir gün önce seyircilerle kafede yaptığı toplantıda kurgulanıp uygulamaya konulmuş olarak düşünüyorum. Çünkü tablo ortada; Bu şehrin takımını protestoya katılıyorsanız aldığımız kötü sonuca da ne kadar sevinmişsinizdir merak ediyorum. Siz bu şehri bu takımı seviyor olsaydınız bir gün önce ziyaret ettiğiniz seyirciler gibi yönetime de gelip başarılar diler istediğiniz yerden maçı seyrederdiniz. Buna kimse itiraz edemez ve karışmaz.
Burası Tarsus İdman Yurdu Şehrin takımı. Yönetimde sizinde arkadaşınız var. Telefonda sevgilerinizi ilettiğiniz seyirciye verdiğiniz desteği en azından bize de verebilirdiniz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA