BAL BİLDİĞİNİZ GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL BİLDİĞİNİZ GİBİ


 

BAL’da, Silifke’nin liderliğini koruduğu hafta Mut ve İçelspor’un karşılaştığı Mersin derbisinde puanlar paylaşıldı.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) oynayan Mersin temsilcileri, haftayı puanlarla kapattı. Silifke Belediyespor kendi evinde İskenderun temsilcisini yenerek liderliğini sürdürdü. Ligde 17’nci hafta derbi maçında Mersin ekipleri karşı karşıya geldi. Mut İdman Yurdu ile İçelspor karşı karşılaşmasında kazan çıkmayınca, puanlar paylaşıldı. 

LİDER KOLTUĞU SEVDİ
İki hafta önce liderlik koltuğuna oturan Silifke Belediyespor, ligin 17’nci haftasında İskenderun Belediye Gençlik ve Spor takımı ile karşı karşıya geldi. Maçı 2-1 kazanan Silifke ekibi koltuğunu da korumuş oldu. Maça hızlı ve istekli başlayan Silifke temsilcisi maçın hemen başında 4’ncü dakikada Yılmaz Lüle’nin golü ile 1-0 öne geçti. Attığı golle tam ‘rahatladım’ derken golden 6 dakika sonra konuk ekip adına Hasan Kaya durumu eşitledi 1-1.
Bu dakikadan itibaren rakibine yüklenen Silifke Belediyespor aradığı golü genç ve yetenekli oyuncusu Necati ile buldu. Dakikalar 25’i gösterdiği sırada sahneye çıkan son haftaların golcüsü Necati takımını 2-1 öne geçirdi. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.
İkinci yarıya her iki ekip aynı kadroları ile sahaya çıktı. Konuk takım zaman zaman tehlikeli gelse de aradığı golü bulamadı. İkinci yarı oyunu daha çok sahasında kabul eden lider Silifke 90 dakika boyunca kalesini iyi koruyunca maç 2-1’lik skorla sona erdi. Puanını 39’a çıkaran Silifke Belediyespor 17’nci haftayı da liderlik koltuğunda kapatmış oldu.

DERBİDE GÜLEN ÇIKMADI
Ligde 4 ve 5’nci sırada bulunan İçelspor ile Mut İdman Yurdu, Mut’ta karşı karşıya geldi. Son sırayı alanın düşeceği, 2’nci sıradakinin ise Süper Amatör Lig’den gelen takımla Play-Off oynayacağı ligde 6 puanlık maça çıkan Mersin ekipleri, dengeli ve kontrollü geçen maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Ligde son 9 haftaya girilirken İçelspor 32, Mut İdman Yurdu ise 31 puanda bulunuyor.
Lige tutunmaya çalışan Mut ekibi ve İçelspor’un bu performansları devam ederse sezon sonuna kadar her iki takımın da kopması beklenmiyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA