PERİLERİN GÖZÜ PLAY OFF’DA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERİN GÖZÜ PLAY OFF’DA


 

Kadınlar Basketbol Ligi’ne iyi başlayamayan Mersin ekibi, son haftalarda toparlandı.

Lige Hatay Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayan Güney ekibi, bugüne kadar 18 maça çıktı. Bu maçlarda 11 galibiyet, 7 mağlubiyet alan turuncu-beyazlı ekip, rakip potaya bin 464 sayı atarken, potasında bin 218 sayı gördü. Bu hafta deplasmanda İzmit Belediyespor ile karşılaşacak olan Mersin ekibi, bu maçı da kazanıp galibiyet serisine devam etmek istiyor.

“8 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ”

Takımın durumuyla ilgili İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan Genel Menajer Melahat Aydın, taraftarlara teşekkür ederek, “Onların desteği bize sürdüğü müddetçe biz evimizde oynayacağımız maçları daha rahat kazanırız” dedi.

Normal sezonun bitmesine 8 maç kaldığını kaydeden Aydın, "Kalan maçların hepsi de zor maçlar. İçlerinde şampiyonluğa oynayan takımlar da var. O yüzden son 8 hafta bizim için daha da zor olacak. Ancak biz takımımıza inanıyor ve güveniyoruz. Her zaman söylediğim gibi biz istersek her takımı yenebiliriz. Bu doğrultuda kalan maçlarımıza hazırlanıp, bu maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Çünkü play off'a ne kadar yukarıda kalırsak ona göre eşleşeceğimiz takım belli olacak. Bu haftada da deplasmanda İzmit Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz 9. sırada ve play off'un bir sıra altında bulunuyor. Özellikle evinde oynayacakları bu maçı kazanıp, kendilerini play off içine atmak isteyeceklerdir. Bundan dolayı kıran kırana bir maç bizi bekliyor. Maçta daha çok mücadele eden ve eline geçen fırsatları iyi değerlendiren takım maçı kazanacaktır. İnşallah güzel bir sonuçla evimize döneceğiz" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA