MERSİN’DE “ROMAN” ŞOVU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE “ROMAN” ŞOVU!


 

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı “Unuturum Elbet” şarkısı ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Rafet El Roman, Mersin’de bir özel AVM’nin Sevgililer Günü için gerçekleştirdiği etkinlikte sevenleriyle bir araya geldi.

Haber Merkezi

Türkiye’de yıllardan beri çıkardığı şarkılarla en iyi erkek solistler arasında yer alan Rafet El Roman, Mersin’de bir özel AVM’de sevenleriyle buluştu.

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı “Unuturum Elbet” şarkısıyla listelerde haftalarca üst sıralarda yer alan ve 100 milyon izlenme sayısını deviren Rafet El Roman’ı seven yüzlerce hayranı, konsere katıldı. Sevgililer Günü kapsamında gerçekleşen ve saat 16’da başlayan konserde Rafet El Roman listelerde üst sıralarda yer alan “Unuturum Elbet” şarkısını da seslendirdi.

Aşk dolu şarkılarıyla bilinen Türk Pop Müziğinin en güçlü erkek solistlerinden Rafet El Roman, sevgililer günü dolayısıyla gerçekleştirdiği konser sırasında gönüllerde taht kuran en özel ve romantik şarkılarını da hayranları için söyledi.

Birçok şarkısını sevenleriyle hep bir ağızdan söyleyen Roman, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA