GÜLNARLILAR ‘ARABAŞI’ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNARLILAR ‘ARABAŞI’ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU


 

Gezende Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Arabaşı Etkinliği, büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi

Gezende Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Gülnar'ın Yanışlı Mahallesi'nde bulunan Ulu Otel’de, “Arabaşı Etkinliği” düzenlendi. Etkinliğe; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Aydıncık Kaymakamı Mehmet Erhan Türker, Dernek Başkanı Murat Aydın ve çok sayıda davetli katıldı. Kocamaz ve Seçer aynı masaya oturarak sohbet etti.

Etkinliğin açılışında konuşan Gezende Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Aydın, “Derneğimizin 23’üncü kuruluş yıldönümünü birlik ve beraberlik içinde kutluyoruz. 23 yıldır var olan dernek binamızın mülkiyetinin alınmasında önemli bir yol kat ettik. İnanıyorum ki eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayıp, tendi yerimizde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Gezende Mahalle Muhtarı Hüseyin Oluğ da, “Siyaset bir araçtır. Siyasilerin hiçbirinin birbiri ile selamını kesmemesi lazım” dedi.

Gezende Ilısu Sulama Kooperatifi Başkanı Hüsnü Yılmaz da, çalışmalarına destek verenlere teşekkür ederek, toplantıya katılan siyasilere başarılar diledi. 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer burada yaptığı konuşmada; geçen hafta Köseçobanlı Mahallesi'ni ziyaret ederken yoğun kar yağışı nedeniyle Gezende Mahallesi'ni ziyaret edemediklerini söyledi.

Seçer, "Gezende köyünün hikayesini dinledim güzel bir belde.  Daha önce milletvekilliği döneminde ziyaret etme imkanım oldu. Sayın Belediye Başkanımıza da görev yaptığı sürede yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Hizmetleri görmek takdir etmek gerek. Bizim için kim bayrağı teslim aldıysa o göreve devam edecektir. Açıkçası ben böyle düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise Mersin'in Allah'ın özenle yarattığı özel bir yer olduğunu ifade ederek, Gülnar'ında yetiştirdiği insanları ile Mersin'in en özel ilçesi olduğunu vurguladı. Kocamaz şöyle devam etti: "Ben zaman zaman anlatıyorum. İnsanlara şaka gibi geliyor. Göğe çıkıyoruz Gülnarlı ile karşılaşıyoruz yere iniyoruz Gülnarlı ile karşılaşıyoruz. Dünyanın öbür ucuna gidiyoruz yine bir Gülnarlı kardeşimizle karşılaşıyoruz. Dolayısıyla herhalde Gülnarlının olmadığı yer yok. Önemli yerlerde görev almış, ülkenin kaderinde etkin noktalara gelmiş çok özel bir yer Gülnar. Gülnarlıların etkinliği sayıdan daha fazla. Her dönem millet vekili çıkarırlardı bu sene oyuna geldiler galiba" diye konuştu.

Konuşmaların ardından misafirlere arabaşı çorbası ikram edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA