BAŞKAN KOCAMAZ’DAN BELEDİYEYE OPERASYON’ TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN KOCAMAZ’DAN BELEDİYEYE OPERASYON’ TEPKİSİ


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan, ‘belediyeye yönelik operasyon’ tepkisi geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kocamaz, “Korkunun ecele faydası yoktur!” diyerek, “Azrail’in elinden Hz. Adem’den bu güne kadar kurtulan olmamıştır! Gün gelecek, vade dolacak, ömür bitecek ve herkes Hakk'a yürüyecektir. Ancak birileri gideceği yerde hesabını vermeyecekmiş gibi ısrarla şu üç günlük dünya ve süfli emelleri için ona buna çamur ve iftira atmaktan, dedikodu ve gıybet yapmaktan, fitne ve fesat çıkarmaktan, yalan söylemekten asla geri durmuyor.

Yaptıkları kirli siyasetleri adına her gün algı yeni bir oluşturmaya çalışıyor ve çırpındıkça da bataklığa saplanıyorlar.

“SEÇİMDEN SONRA OPERASYON YAPILACAKMIŞ!”

Güya onlara göre Büyükşehir Belediyemize seçimden önce operasyon yapılacakmış! Operasyon sonucunda kayyum atanacak mış! Burhanettin Kocamaz seçimi kazansa bile Başkanlık yaptırmazlarmış! Mış! Mış! mMış!

Beyler bırakın bu bayatlamış dedikoduları. Bu kendinizin yazıp kendinizin oynadığı bu senaryoların modası çoktan geçti. Bütün bu yaptıklarınız seçimi şimdiden kaybettiğinizin belirtisi, girdiğiniz panik havasının adeta dışa vurulmasıdır.

Her zaman söylüyoruz. Abdestimizden şüphemiz yoktur ki namazımızdan şüphemiz olsun! Boş tenekenin sesi çok çıkar. Sizler o kumlarda oynamaya devam edin. Gerek hak gerekse de halk her şeyi biliyor ve görüyor. Doğruların yardımcısı Hz. Allah’tır.

O’nun izni ve inayetiyle 1 Nisan’da Mersin’e İYİ’lerin güneşi doğacaktır. Bundan tüm Halkımız emin olsun. Rabbim kötülere ve kötülük düşünenlere fırsat vermesin. Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah İYİ’leri korusun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA