‘HIRSIZ’ SAVUNMASI ÖZÜR DİLETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘HIRSIZ’ SAVUNMASI ÖZÜR DİLETTİ!


 

Saray İttifakı’nın seçim çalışması kapsamında Mersin’in Çamlıyayla İlçesinde konuşan AKP’li ilçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, önceki dönem belediye başkanlığına seçilen ve ittifak kapsamında yeniden aday gösterilen MHP’li İsmail Tepebağlı’nı savunmaya çalışırken skandal ifadeler kullandı.

Partisinin ilçe başkanlığı binasında konuşan Yetiş, tüm şaibelere karşın Tepebağlı’nın seçimleri kazanması gerektiğini söyledi. Belediye başkan adayları konusunda birçok iddianın gündeme geldiğini hatırlatan Yetiş, “Mevcut başkanımıza ‘hırsız’ diyen de, ‘yanlış yapıyor’ diyen de oldu. Ben de diyorum ki; vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsızımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız. Yarın bunun bedelini çok ağır öderiz. Yarın burayı Allah korusun kaybetme durumunda biz bunun hesabını veremeyiz” dedi.

MHP'LİLERDEN ‘ÖZÜR’ DİLEDİ

Sözlerinin tepki çekmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan Yetiş, MHP’lilerden özür diledi. Kullandığı ifadelerin çarpıtıldığını öne süren Yetiş, “Bir takım kişiler, toplantıda konuşulan bazı meseleleri ya anlayamadığı için ya da bilinçli olarak çarpıtarak, konuşmadan bazı kısımları makaslayarak, ittifak adayımıza bizim ifade etmek istemediğimiz yakıştırmaları yaftalamıştır. İttifak ortağımız MHP’ye gönül veren kardeşlerimizde ve belediye başkanımızda bir kırgınlık oluştuysa özür dilemekten de geri durmayız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA