PERİLER KARTAL’I AĞIRLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER KARTAL’I AĞIRLIYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin (TKBSL) 18’inci haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Bugün Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın ilk düdüğü saat 14: 00’de çalacak.

Geride kalan 17 hafta itibari ile ligde 6'ncı sırada bulunan 27 puanlı Mersin temsilcisi ile aynı puana sahip 5'inci Beşiktaş'ın bu mücadelesi, üst sıraları yakından ilgilendirecek. Ev sahibi ekip bu zorlu karşılaşmayı kazanması halinde 5'inciliğe yükselip Siyah-Beyazlıları 6'ncılığa itecek. Turuncu-mavililerin en büyük silahı 17 maçta 312 sayı bulan Gintare Petronyte, Beşiktaş'ın kozu ise 16 karşılaşmada çemberi 409 kez gören Kelsey Michelle Mitchell olacak.

Müsabakaya ilişkin görüşlerini dile getiren Antrenör Osman Olcay Orak, Beşiktaş karşılaşmasının büyük mücadeleye sahne olacağını belirterek, "Maça sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Tek hedefimiz Beşiktaş'ı devirip taraftarlarımızı sevindirmek. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağız" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA