ŞEHİR HASTANESİNDE SKANDAL! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİR HASTANESİNDE SKANDAL!


 

Açıldığı 2 yıldan bu yana sürekli olarak çeşitli eleştireler ile gündeme gelen Mersin Şehir Hastanesi’nde dün bir hasta ameliyat sonrası saatlerce koridorda bekletildiğini öne sürdü!

Haber Merkezi

Türkiye'de kamu-özel sektör iş birliğiyle yaptırılan ve 2 yıl önce açılışı gerçekleştirilen Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili eleştiriler bitmek bilmiyor.
Kentte 374 bin metrekare kapalı alanda, 280 poliklinik, 210 yoğun bakım, 53 ameliyathane, 30 diyaliz, 50 kemoterapi salonu ve 10 yataklı yanık ünitesi gibi çok sayıdaki alanda hizmetin verildiği hastanede, hasta sayısı da günden güne arttı. Hastanede, 2 yıllık sürede 700 bini yatarak tedavi gören hasta olmak üzere 5,5 milyon kişiye hizmet verildi.
Ancak dün Erkan Polat isimli vatandaş ve yakınları sosyal medyadan yaptıkları paylaşım ile hastane yönetimine ateş püskürdü. Polat, ameliyat sonrası saatlerce koridorda bekletildiğini savunurken, yakınları da, “Hastamız ameliyattan çıktı koridorda sedyede oda bekliyor hastanemiz hani çok büyüktü?” tepkisi verdi. 
Mersinlilerin çok sayıda yorum yaptığı paylaşımda hastane yönetimine eleştiriler öne çıktı. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA